måndag 7 november 2011

Bokningssidan IV

Åter till detta viktiga ämne :-)

Uppdateringar
Bokningssidan har uppdaterats för bara några dagar sedan. Infon lyder "Den som får ett spärrat kort pga tre missar kommer att kunna betala avgiften direkt på nätet istället för att gå till receptionen. I övrigt är det enbart små detaljer."

Har inte lyckats lista ut vilka detaljer det gäller - hade varit intressant tycker jag!

Reservplatser
Detta är något jag önskar intensivt till bokningssidan! Alltså att när ett pass blir fullbokat kan man boka sig på reservplats och automatiskt få en plats när någon (tillräckligt många) bokar av. Detta har ju funkat i telefon/pappersvärlden med passbokningar i alla tider. Tänk dig att få ett trevligt sms: "Din reservplats till passet XX har just uppgraderats till BOKAD PLATS. Välkommen!"
Tror att många skulle ägna mindre tid åt att hårdbevaka bokningssidan (och greja med strategiska "plan-B-bokningar") om reservbokning blev möjligt.

Ledarblurp
Tänk om man som ledare kunde skriva in ett par korta rader om passet varje vecka!? Förslagsvis på info-sidan som kommer upp när man klickar på det röda i:et närmast högermarginalen. Skulle kanske skriva in denna typ av info:

"Nytt pass för säsongen!"
eller
"Letar vikarie, åter <datum>"
eller
"Extra tunga vikter för alla vana idag! - egna mikropauser vid behov."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar