söndag 23 januari 2011

Dagens pass på Skrapan

... kändes bra! Hade grejat lite med tajming mellan låtarna så att vi fick några sekunder till här och där för viktfixande och det blev absolut mindre stressigt än tidigare. Kunde kört en aning högre volym på musiken möjligtvis men ibland är det skönt när man kan höra vad man själv tänker då och då i alla fall :-)

Ser att det kom 27 personer till passet, bra uppslutning! Och ändå inte sådär smockfullt så man törnar in i varann. 27-28 är bra, då brukar vikterna räcka också :-)

Dagens Tips: Bläddra bakåt/framåt i schemat!
bokningssidan ser man normalt dagens pass plus sju dagar framåt. För varje pass finns en infosida som visas om man trycker på det röda i:et. Det går också att titta på infosidorna för passen kommande veckor eller tidigare veckor. Man kanske vill kolla vem som leder, vecka för vecka - det kan vara olika ledare varannan vecka t.ex. Eller så vill man få en uppfattning om hur trångt och fullproppat det egentligen brukar vara på ett visst pass.

Titta på adressen till info-sidan för dagens skivstångspass:

http://schema.sthlm.friskissvettis.se/index.php?id=4790439&location=SK&rsv_det_id=unknown&func=rd&tak=0.27260800+1295803950

Mitt i finns en kod: "id=4790439". Man kan bläddra framåt eller bakåt i veckorna för detta pass genom att handeditera siffran steg för steg uppåt eller neråt, t.ex ändra till "id=4790440" ger info för nästa söndag.

"id=4790441" ger info för söndagen därpå, och där kan man redan se vem som vikarierar på mitt pass när jag är bortrest! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar