fredag 14 januari 2011

Sådär, då har man kört "Skivstång Intervall"

Skivstång Kondition har bytt namn till Skivstång Intervall, och det verkar ju vettigt. Nu finns det en "familj" av träningstyper med Intervaller som man känner igen på namnet, t.ex. också IntervallFlex och Spinnpuls Intervall.
Dessutom, med gamla namnet Skivstång Kondition kunde man få intrycket att vanliga Skivstångspasset inte ger någon konditionsträning, ungefär "Skivstång utan kondition", men det stämmer ju inte alls, skivstångspasset ger en bra träning för hjärtat!

Kul att köra nya S/I-passet igår och känna igen ett gäng från hösten! Tidigare under kvällen hade det varit fullt på Kungsholmens båda skivstångspass så att vikterna till och med tog slut; med 45 deltagare och många nya blir det ett enormt sug efter gula vikter, synd när inte alla får de vikter de vill ha!
På vårt sena pass var det lite glesare med folk, förhoppningsvis hittade alla vikter som passade okej; men på första passet med nya övningar blir det förstås en del intrimning.

Det blir lite ändringar till nästa gång, jag kan tänka mig att byta ett par låtar beroende på vad jag hitttar för ersättningar - ingen låt sitter helt säkert egentligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar